"Меня зовут Дима Копылов. Я ненавижу укров. Как с такими тварями жить в одной стране?", - власник одеського ресторану по дурості попався у соцмережі (фотофакти)

"Безстрашний" бізнесмен-українофоб вважає, що Одеса - це Росія і запевняє, що й далі робитиме бізнес "на украх".

Дмитро Копилов ненавидить Україну, "укрів", на яких робить бізнес і вважає, що Одеса - це Росія. Фото: соцмережі

В Одесі з'явився "безстрашний" бізнесмен-українофоб. Представник Європейської поліцейської асоціації в Україні Сергій Шульженко опублікував в соцмережі фотографії та дописи українофоба з Одеси, який вважає це місто територією Росії. Про це пише Depo.Одеса, інформують Патріоти України."Вітаю. Мене звати Діма Копилов. Я живу в Росії, в Одесі. Я ненавиджу укрів. Це терористи. А ще мені чхати на СБУ та інших фашистів, бо таких як я, росіян, в Одесі - багато, і мені ніхто нічого не зробить. Я поки продовжу далі робити бізнес на цих украх", - процитував сепаратиста на своїй сторінці в Facebook Шульженко.

Патріоти з Одеси допомогли нашому виданню більше дізнатися про цього українофоба. Щиро дякуємо, друзі. І поділяємо обурення спільноти з приводу бездіяльності правоохоронців. Редакція також просить, якщо з "Кобилою" та його ресторацією трапляться якісь нещастя, не пов’язувати це з нашою публікацією. Однак оперативно сповістити Патріотів України про таке.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...