Мер Луцька перебуває в реанімації, - ЗМІ

Микола Романюк був госпіталізований 31 січня.

Микола Романюк. Фото: "УП"

Луцький міський голова Микола Романюк перебуває у Луцькій міській лікарні. Як повідомляє місцевий ресурс 0332.ua з посиланням на "надійні джерела", увечері 1 лютого здоров'я мера різко погіршилося і його вночі забрала "швидка". Новину передають Патріоти України.

"Нині Микола Романюк перебуває в реанімації у стані коми, що підтверджують і лікарі медичного закладу", – пише видання. У прес-службі міськради "Українській правді" підтвердили, що Романюка госпіталізували, але про його поточний стан у мерії не знають. Раніше ВолиньPost опублікував заяву родини мера:

"Протягом декількох останніх годин містом поширилась інформація щодо госпіталізації та важкого стану Луцького міського голови Миколи Романюка. З метою уникнення всіляких непорозумінь і неточностей, повідомляємо, що Микола Ярославович дійсно був госпіталізований 31 січня цього року і перебуває на лікуванні в Луцькій міській клінічній лікарні".

25 січня у Луцьку поширювалися чутки про те, що Микола Романюк нібито помер. У Facebook мера за те число оприлюднено допис: "Сьогодні в місті була запущена провокаційна інформація стосовно мене. Це підло, цинічно та втрата будь-яких моральних цінностей. Бажаю організаторам цих чуток здоров'я та довгих років життя! Бог вам суддя". Після повідомлення про госпіталізацію користувачі Facebook почали зичити Романюку одужання, а його родині – "терпіння і не слухати злі язики".

Велика п'ятниця Страсного тижня: Найсуворіший день Великого посту. Традиції, особливості, прикмети

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:58

Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...