Мер українського міста зафарбував прапор України (фото, відео)

Голова міста, що представляє "Опоблок" пояснив вчинок тим, що кольори українського прапора на танку не імпонують ветеранам - мешканцям міста.

Таким танк був до перефарбування. Фото:http://informator.lg.ua/

Синьо-жовтий танк в місті Лисичанську Луганської області знову пофарбували в хакі. Про це повідомляє місцеве видання informator.lg.ua, інформують Патріоти України.

Контролював роботи по перефарбуванню Сергій Шилін, представник "Опозиційного блоку", обраний нещодавно міським головою.

За його словами, підставою для перефарбування послужило звернення від ветеранів, що наполягли на поверненні танку природного кольору. Разом з тим, синій і жовтий кольори залишилися на колесах танка.

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...