Мерію Мелітополя закидали "коктейлями Молотова" (фото)

Інцидент стався близько 4 години ранку. В результаті вибиті два вікна, полум'ям пошкоджено вхідні двері. Постраждалих немає.

У приміщення Мелітопольської міськради вночі кинули "коктейлями Молотова". Фото:прес-служба ГУ НП у Запорізькій областіСьогодні, о 3.40 невідомі особи кинули кілька пляшок з горючою рідиною в приміщення Мелітопольської міської ради. Розпочато кримінальне провадження. Про це повідомляє ГУ Нацполіціі в Запорізькій області, зазначають Патріоти України.

Як стало відомо, двоє невідомих кинули кілька пляшок з легкозаймистою рідиною в приміщення Мелітопольської міськради, розташоване за адресою вул. Грушевського, .5. В результаті вибиті два вікна, полум'ям пошкоджено вхідні двері. Постраждалих немає.

На місце події терміново прибув глава запорізької поліції Олег Золотоноша та слідчо-оперативна група.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу). Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі. Триває комплекс слідчо-оперативних заходів, спрямованих на встановлення обставин події, особистостей паліїв і їх затримання.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...