Металошукачі і заборона на сім-карти: Українка розповіла, що її вразило в Китаї (відео)

На територію вокзалу може потрапити лише та людина, у якої є квиток, тому тут ніхто нікого не проводжає.

Скріншот

Емігрантка Олександра із Запоріжжя, яка переїхала в Китай три роки тому, розповіла про незвичайні китайські правилах. Тут для іноземців під забороною мобільний зв’язок, а щоб поїхати в інше місто, необхідно проходити металошукач.

"Якщо вам треба поїхати в сусіднє місто поїздом, вам обов’язково доведеться пройти через металошукач. Також ви повинні будете пропустити свої речі через спеціальний сканер. У метро -схожа система, хоча і не така ретельна", - розповідає вона.

Все це робиться для безпеки пасажирів. І як у всьому світі в літаках - у китайських автобусах і поїздах категорично забороняється перевозити колюча, ріжуче та пожежонебезпечне. І навіть після того, як вас, ваші речі і документи перевірили, ви все одно не можете потрапити на колію. Кожен рейс має свій гейт - вихід, який відкриється тільки тоді, коли поїзд або автобус прибуде.

Більш того, на територію вокзалу може потрапити лише та людина, у якої є квиток, тому тут ніхто нікого не проводжає. Також іноземці не можуть купити сім-карту китайських операторів. Якщо зв’язок необхідний тоді доведеться їхати на чорний ринок. Поговорити з китайцями, не знаючи мови, теж можливо. За словами Олександри, вони розуміють мову жестів краще, ніж англійську.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...