М'ясницька робота підприємців від медицини: На сміттєзвалищі на Сумщині виявили десяток людських кінцівок (відео)

Знайдені кінцівки були результатом ампутації під час проведення хірургічних операцій.

Скрін відео

На Сумщині поблизу міста Білопілля чоловік випадково натрапив на 9 людських ніг. Зазвичай ампутовані фрагменти тіл мають утилізовувати–спалювати або ж захоронювати. Але фірма, яка мала цим займатися – вирішила просто викинути все на смітник. Про це йдеться в сюжеті ТСН, інформують Патріоти України.

На сміттєзвалище, місцеві нерідко приходять у пошуках скляних пляшок, щоб трохи підзаробити. Буває, знаходять і досить несподівані речі – золото чи гроші, але щоб таке. "Думаю, може мені привиділось, може протез. А воно м'яке, там нога", - розповідає очевидець.

Чоловік, що натрапив на людські останки каже – оторопів від побаченого. Утік зі звалища й вирішив нікому не казати. Але не міг заснути, тож майже опівночі він зважився й прийшов до поліції. Під час нічного рейду на звалище опергрупа виявила дев'ять однакових пакунків. На уних - бирки чотирьох Сумських лікарень. "Ці людські ноги - є предметом ампутації в ході проведення хірургічних операцій в лікарнях. На деяких було видно прізвища людей, яким ампутували, і дати", - розповідає керівник Білопільського відділення ГУНП

Поліція вже опитала керівників лікарень –ті запевнили - провини медзакладів немає. Бо утилізацією біоматеріалу займаються спеціальні фірми, з якими у лікарень угоди. "Наша мета зараз знайти цю фірму, яка повинна була здійснювати утилізацію даних людських останків.

Очевидно, вони порушили закон та всі необхідні норми. Тобто, просто взяли і викинули ці людські останки на звалище", - додає керівник Білопільського відділення ГУНП Сумщини. На звалищі під час зйомок сюжету журналісти ТСН знайшли ще кілька пакунків з людськими кінцівками. Про що повідомили поліції. Слідчий переконує, що минулої ночі вони тут все ретельно оглядали.

Цих пакунків, запевняють не було. Згортки – нові, написи на бирках не розмиті дощем. Зрештою правоохоронці за два дні зі звалища забрали 11 людських ніг. Журналістів просять припинити зйомку. Але журналісти продовжують стежити за ходом розслідування.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...