"Мій батько був героєм не тільки на війні": Розповідь сина вбитого в Києві учасника АТО проймає до глибини душі

Сергій Олійник був прикладом справедливості і патріотизму для свого сина і для багатьох людей.

Сергій Олійник. Фото: Фейсбук.

Після того, як 22 червня у центрі Києва вбили чоловіка - бійця АТО Сергія Олійника за те, що заступився за сина, його син Ярослав розповів подробиці життя свого тата. Про це він написав на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

"22 червня, вчора о 20.30 на Золотих Воротах у центрі Києва вбили ножем у серце мого батька, коли я грав на фортепіано...у нас немає слів...Мій батько був героєм не тільки на війні, коли щодня ризикував своїм життям, заради нашого з вами майбутнього. Він був героєм для нас з мамою все життя, і ми це завжди знали...Вчора він віддав своє життя, захищаючи мене...

В 2015 році мій тато пішов на війну добровольцем, в 56 років, як би це було не складно, він вважав це своїм обов'язком. Він пережив рік війни, пережив розтяжки, які не помітив відразу і зняли за лічені сантиметри біля його ніг, він пережив обстріл з мінометів, артилерії, граду. Але він не пережив коли на його сина підняли руку!

Папа назавжди залишиться для мене прикладом того, як потрібно себе вести, куди треба прагнути, як треба любити, і як справедливо жити. Чесніше людини, ніж мій батько, я ніколи не бачив і не знав. Він завжди боровся за справедливість, в політиці проти корупції, проти підставних чиновників, проти вічної брехливої пропаганди, проти покидьків, які гуляють на свободі і вбивають у центрі Києва ні в чому невинних людей", - написав Ярослав.

Як повідомляли Патріоти України, у Києві, біля метро "Золоті ворота", в результаті конфлікту від ножового поранення помер учасник АТО, який воював під Мар'їнкою Донецької області. Чоловіка вбили на очах у сина за гру на синтезаторі.

Загиблому близько 60 років. Він - учасник АТО, воював під Мар'їнкою. Загинув голова профспілки працівників-мігрантів України Сергій Олійник.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...