"Мій батько був героєм не тільки на війні": Розповідь сина вбитого в Києві учасника АТО проймає до глибини душі

Сергій Олійник був прикладом справедливості і патріотизму для свого сина і для багатьох людей.

Сергій Олійник. Фото: Фейсбук.

Після того, як 22 червня у центрі Києва вбили чоловіка - бійця АТО Сергія Олійника за те, що заступився за сина, його син Ярослав розповів подробиці життя свого тата. Про це він написав на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

"22 червня, вчора о 20.30 на Золотих Воротах у центрі Києва вбили ножем у серце мого батька, коли я грав на фортепіано...у нас немає слів...Мій батько був героєм не тільки на війні, коли щодня ризикував своїм життям, заради нашого з вами майбутнього. Він був героєм для нас з мамою все життя, і ми це завжди знали...Вчора він віддав своє життя, захищаючи мене...

В 2015 році мій тато пішов на війну добровольцем, в 56 років, як би це було не складно, він вважав це своїм обов'язком. Він пережив рік війни, пережив розтяжки, які не помітив відразу і зняли за лічені сантиметри біля його ніг, він пережив обстріл з мінометів, артилерії, граду. Але він не пережив коли на його сина підняли руку!

Папа назавжди залишиться для мене прикладом того, як потрібно себе вести, куди треба прагнути, як треба любити, і як справедливо жити. Чесніше людини, ніж мій батько, я ніколи не бачив і не знав. Він завжди боровся за справедливість, в політиці проти корупції, проти підставних чиновників, проти вічної брехливої пропаганди, проти покидьків, які гуляють на свободі і вбивають у центрі Києва ні в чому невинних людей", - написав Ярослав.

Як повідомляли Патріоти України, у Києві, біля метро "Золоті ворота", в результаті конфлікту від ножового поранення помер учасник АТО, який воював під Мар'їнкою Донецької області. Чоловіка вбили на очах у сина за гру на синтезаторі.

Загиблому близько 60 років. Він - учасник АТО, воював під Мар'їнкою. Загинув голова профспілки працівників-мігрантів України Сергій Олійник.

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...