Мільйон за п'ять днів: Відомий футбольний тренер буде працювати на російському ТБ

Заради привабливої з фінансової точки зору пропозиції від RT Жозе Моуріньо відмовився від співпраці з BBC і ITV.

Жозе Моуріньо. Фото: Football.ua.

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моуріньо буде працювати експертом на російському телеканалі Russia Today під час чемпіонату світу з футболу-2018. Російський телеканал вже офіційно оголосив про майбутню співпрацю з Моуріньо, передають Патріоти України.

Португальський фахівець стане експертом RT на п'ять днів - на початку чемпіонату. Як повідомляє The Times, за п'ять днів роботи Моуріньо отримає як мінімум 1 мільйон фунтів (1 мільйон 120 тисяч євро).

Цікаво, що заради привабливої з фінансової точки зору пропозиції від RT Моуріньо відмовився від співпраці з BBC і ITV. Варто зазначити, що експертом на RT під час ЧС-2018 також буде екс-голкіпер збірної Данії і "МЮ" Петер Шмейхель. Чемпіонат світу-2018 пройде в Росії з 14 червня по 15 липня.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...