"Міністерство любові": Мережу підірвало яскраве відео про путінських тролів

Тролі "плутінського" режиму.

Кремлівські "Шарікваффе". Фото: argumentua.comЯскравий відеозапис про тролів-пропагандистів путінського режиму створили білоруські активісти, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У відеозапису йдеться, що після анексії Криму та початку бойових дій на Донбасі був створений "центр любові до Росії Володимира Путіна".

"У ньому 24 години на добу працюють люди, які ведуть спецоперації в інтернеті: створюють і тиражують фейки про Захід і Україну, і пишуть тисячі коментарів на підтримку ідей "Русского мира ", - відзначають творці відео. - Їх головне завдання - показати, що у всіх бідах винні США і Захід, а єдиний порятунок - стати на бік Росії і Володимира Путіна". Підкреслюється, що дані фейки поширюють на аудиторію країн Заходу через соціальні мережі Вконтакте, Facebook, Twitter і Живий журнал.

Путін нагородив орденом ексрежисера Єралашу, який був засуджений за розбещення дитини та воює проти України

вівторок, 7 травень 2024, 4:15

Російський диктатор Володимир Путін нагородив нагородив орденом “За спасение погибавших” режисера програми “Єралаш”, який був ув’язнений за розбещення 13-річного хлопчика. Про це пише видання “Обозреватель”, передають Патріоти України. Як зазначається,...

Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...