Міну заклали під асфальт: На Львівщині стався замах на голову спостережної ради "Львівського холодокомбінату", є жертви

Свідки чули на місці інциденту постріли. Загинуло двоє охоронців та водій бізнесмена.

Наслідки вибуху. Фото:Facebook

Сьогодні, 29 серпня, близько 11 години в Старому Селі Львівської області стався вибух авто. Про це сайту ТСН повідомили у прес-службі ГУ НП в Львівській області, передають Патріоти України.

У відомстві повідомили про трьох загиблих. За інформацією "Варта1" у Facebook дорогу перекрили, там працювала поліція та швидка допомога. Також, за словами свідків стало відомо, що це була граната. Людей на місце події не пускали. Свідки розповідають, що чули автоматні черги.

Пізніше на сторінці спільноти з'явилося наступне повідомлення від журналіста Савельєва:

"Сьогодні по дорозі на Старе Село Пустомитівського району (батьківщина бізнесмена Богдана Копитка) було підірвано автомобіль "Мереседес". Після підриву авто було обстріляно з автомата (-тів). Вистріляли близько двох магазинів. У салоні перебували три охоронці Копитка і водій.

Міну було закладено ПІД АСФАЛЬТ. Вона було НЕ радіокерованою (знайдено залишки дроту). Двоє охоронців і водій загинули. Четвертий вижив, бо заліг за підірване авто. Сам бізнесмен їхав на "джипі" услід за охоронцями. Побачивши результати замаху, його авто об'їхало місце вибуху і зникло.

На телефонні дзвінки Богдан Копитко не відповідає. Журналістів ближче НЕ підпускали, бо боялись, що десь в гущавині встановлено розтяжки. З Києва вилетіла спеціальна оперативна група, яка буде займатися розслідуванням цього масового вбивства.

Про бізнеса Копитка - все є в інтернеті. Сам Копитко судимий. В кримінальному світі відомий на прізвиського "Копто". Колишній десантник" - йдеться в повідомленні.

Як стало відомо, Богдан Копитко є головою спостережної ради ВАТ "Львівський холодокомбінат".

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...