Місії ОБСЄ лікарі з окупованої Макіївки відмовилися повідомляти інформацію про втрати мирних жителів

Про даний факт заявив голова СММ ОБСЄ в Україні Александр Хуг.

Александр Хуг. Фото:http://gordonua.com

Медичні працівники першої міської лікарні, розташованої на території окупованого міста Макіївки, відмовилися надати Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ інформацію про загиблих мирних жителів. Про це заявив перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Александр Хуг, передають Патріоти України з посиланням Укрінформ.

"Медичний персонал в лікарні №1 в місті Макіївці відмовився нам надавати інформацію, яка допомогла б нам підтверджувати факти втрат серед цивільного населення. У наших звітах можна знайти багато таких же прикладів відмови в інформації", - сказав Хуг.

Як повідомлялося раніше, на брифінгу в окупованому Донецьку 21 червня Хуг прокоментував напад бойовиків на патрулі спостерігачів СММ в Ясинуватій, звинувативши ватажків терористичної організації "ДНР" в нездатності контролювати свої збройні угруповання.

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...