"Міст між минулим і майбутнім": В мережі наочно продемонстрували, в чому різниця між Росією і Євросоюзом (фото)

Реконструйований міст через річку Сіверський Донець у Сєвєродонецьку, який бойовики підірвали у 2014 році, відкрили 6 грудня.

Міст в Сєвєродонецьку. 2014 і 2016 роки. Фото: Твіттер.

У соціальних мережах на прикладі мосту у Сєвєродонецьку Луганської області, який був підірваний російськими бойовиками і нещодавно відбудований за сприяння Євросоюзу, показали різницю між ЄС і РФ. Про це пишуть в Twitter DNTSK, передають Патріоти України.

Там опублікували дві фотографії, на одній з яких підірваний міст, а на іншій — відбудований.

"Росія підірвала міст, а Євросоюз відбудував його. Ось і вся різниця. І ось чому ми хочемо в ЄС", — підписали в цьому Twitter фотографії.

"Символічно! Просто міст між минулим і майбутнім", — коментує один з користувачів Twitter.

Реконструйований міст через річку Сіверський Донець у Сєвєродонецьку відкрили 6 грудня. Він був пошкоджений під час бойових дій влiтку 2014 року. Капітальний ремонт мосту, довжина якого 288 метрів, був здійснений за європейськими стандартами та за фінансової підтримки з боку Євросоюзу.

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...

Познайомились на передовій: Ексдепутатка парламенту Норвегії, яка воює за Україну, вийшла заміж за українського військового

субота, 4 травень 2024, 13:14

Сандра Андерсен Ейра, колишня депутатка Стортінгу, яка бореться за Україну від початку повномасштабного вторгнення, вийшла заміж за командира "Джабарі". Пропозицію коханій військовий зробив ще торік, а 24 квітня вони одружилися. Церемонія пройшла в тіс...