Мітинг під ГПУ: бійці добробатів вимагають звільнити Матіоса (відео)

Активістів не влаштовує, що проти деяких добровольців військова прокуратура відкриває справи

Добробати не задоволені, що Матіос розслідує їх справи. Фото: antikor.com.ua

Бійці добробатів під ГПУ почали збір підписів за відставку військового прокурора Анатолія Матіоса. На їхню думку, військова прокуратура займається переслідуванням добровольців, а не розслідує резонансні справи. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "ТСН".

На підтвердження мітингарі нагадали справи командира батальйону "Айдар" Валентина Лихоліта, бійця батальйону "Донбас" Юрія Коростельова та інші справи, в яких підозрюваними є представники добровольчих батальйонів.

В прес-службі ГПУ пообіцяли прокоментувати ситуацію згодом. Разом із тим на початку серпня головний військовий прокурор України Анатолій Матіос заявляв, що може піти зі своєї посади після 1 вересня. За його словами, він піде "вчитись іншого життя".

Педагогиню хочуть покарати за булінг: На Волині вчителька висипала пачку снеків на голову учениці

понеділок, 13 травень 2024, 22:42

На Волині у селищі Іваничі Володимирського району 13 травня в ліцеї №1 під час уроку вчителька висипала пачку снеків на голову учениці. Про це повідомило видання "Буг", передають Патріоти України. Як розповіли у поліції, батьки дівчинки не звертались д...

Пальне за "бронь": Представник ТЦК в Одесі вигадав хитру схему (фото)

понеділок, 13 травень 2024, 22:33

На Одещині викрили працівника одного з ТЦК, який за видачу довідки про відстрочку від мобілізації, вимагав у чоловіка 300 літрів пального або вартість зазначеного обсягу пального у грошовому еквіваленті. За відмову погрожував відправленням до зони бойо...