Мюнхенська трагедія: Стрілянина триває, багато загиблих, спецпідрозділи оточили Олімпійський парк (відео)

Інцидент стався у торговому центрі "Олімпія". Поліція схиляється до версії, що нападник був один.

Стрілянину відкрив нападник в торговому центрі Мюнхена. Фото:Reuters

У німецькому місті Мюнхен у п’ятницю, 22 липня, в одному з торгових центрів невідомий влаштував стрілянину. Мюнхенське видання Abendzeitung Muenchen повідомляє, що загинули 15 осіб, проте офіційного підтвердження цієї інформації немає, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Як стало відомо, інцидент стався у торговому центрі "Олімпія". Поліція схиляється до версії, що нападник був один. На місце подій прибули поліцейські та рятувальники. Торговий центр оточено.

Як інформує німецька газета Bild, стрілянину відкрили у аптеці. За даними поліції, злочинецеві вдалося втекти з місця інциденту. Інші деталі поки не повідомляються.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...