Між життям і смертю: У побитого росіянами англійського вболівальника відключився мозок

Англієць Ендрю Бейк при смерті.

В англійця, на якого напали росіяни, відключився мозок. Фото:http://www.dailymail.co.uk/

51-річний житель Портсмута, який приїхав повболівати за збірну Англії в Марсель, знаходиться на межі смерті. Про це повідомив в інтерв'ю газеті Взгляд голова Всеросійського об'єднання вболівальників Олександр Шпригін, інформують Патріоти України.

За його словами, в найближчі години буде оголошено про смерть англійця. Як повідомляє The Daily Mail, 51-річний Бейк приїхав з Портсмута в Марсель повболівати за збірну Англії. Він йшов по вулиці в компанії шістьох друзів на футбол, в той час як на англійців налетіли фанати з Росії.

За словами товаришів Бейка, "російські бандити п'ять разів били Бейка залізним прутом або молотом". Після одного з сильних ударів англієць пережив серцевий напад. Його життя врятували поліцейські, які зробили йому штучне дихання перед тим, як відправити до лікарні.

Видання також публікує відео з одного з російських Youtube-каналів, де видно, як росіяни наздоганяють Бейка і валять на землю.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...