"Мне не жалко "мусоров", мне пох на вас и ваше мнение. Я звезда, и сердце - океан любви" - львів'янка, яка збила двох поліцейських, прокоментувала ДТП (фото)

26-річна Ельнара Абієва - особа, добре знайома і поліцейським, і звичайним жителям Львова. Конфлікти з її участю виникали неодноразово і завжди активно обговорювалися.

Жінка, яка скоїла ДТП, є скандально відомою у Львові особою. Фото:соцмережі

Майже тиждень тому, на Різдво, у Львові дівчина-водій збила двох правоохоронців. Вони стояли перед її машиною, не допускаючи думки про те, що водій зараз вдарить по газах. Про це пише kp.ua, передають Патріоти України.

Свідками події стали перехожі на вулиці генерала Чупринки - недалеко від центру Львова. Поліцейські помітили, що машина виїхала на зустрічну смугу трамвая, зупинили її і попросили документи. Пред'являти їх водій відмовилася. Поведінка жінки викликала підозри - схоже, що вона була під наркотиками. Одного поліцейського від удару відкинуло в сторону, другого вона прокатала на капоті півкілометра - звернула на сусідню вулицю, потім ще на одну, після чого скинула інспектора з машини і на великій швидкості зникла з очей.

Такі "витрати виробництва" для поліцейського закінчилися травмами - перелом руки, садна і забиті місця. Його забрала "швидка". Зараз він на лікарняному.

Неадекват на рожевому "Запорожці"

За кермом була 26-річна Ельнара Абієва - особа, добре знайома і поліцейським, і звичайним жителям Львова. Конфлікти з її участю виникали неодноразово і завжди активно обговорювалися. Кілька років тому за зауваження щодо її припаркованої машини, яка заважала двом велосипедистам, власники двоколісних отримали "струмінь" з газового балончика в очі. Тоді її намагалися розшукувати львівські борці за справедливість.

У 2013-му відзначилася паркуванням посеред вулиці - залишила свій пофарбований в рожевий колір "Запорожець" з номерами Elnara, заважаючи іншим проїхати. З цієї ж машиною можна знайти її фото в соцмережах.

У 2015-му, в день прощання з Кузьмою Скрябіним, на сусідній вулиці зібрала своєю поведінкою кілька десятків обурених городян. Проїхала під знак, поступатися місцем іншому водієві не збиралася, вимагаючи поступитися їй, бо вона - дівчина. Наполягала, що бореться за права жінок і переводила розмову на тему війни на сході.

У минулому році справа дійшла до суду - за водіння в нетверезому вигляді її позбавили прав на рік і зобов'язали виплатити штраф у розмірі 10 200 гривень.

- Знаю я цю "жінку". Робила їй зауваження за неадекватну парковку. Абсолютно неадекватна особа, кинулася на мене з газовим балончиком і також кілька разів намагалася збити машиною! - пише в соцмережах Vikta Lutskevych. - Про наркотики також не новина!

Прав позбавили, машину забрали

Термін позбавлення прав на водіння ще не пройшов - поліцейського Ельнара прокатала на капоті без дозволу сідати за кермо. Львів'яни кажуть, що вона вчилася на юридичному факультеті, хоча з поведінки не скажеш, що знайома з законами.

Активісти "Дорожнього контролю Львів" також впізнали дівчину. Кілька років тому брала участь в пікеті ДАІ - в складі активістів "Платформи вільних людей". У віночку з штучних квітів і з червоними стрічками.

- Вона неодноразово проходила у кримінальних справах, пов'язаних з наркотиками, - відзначають в "ДК Львів".

Зараз машина дівчини на штрафмайданчику. Машину поліція знайшла у дворі на вулиці Княгині Ольги - це спальний район Львова. Пошкодження капота і лівого дзеркала говорять про недавню ДТП. Встановити власницю не склало труднощів. Свідки розповіли, що з цієї машини вибігла жінка і зникла в під'їзді. Правда, на розмову з поліцейськими Ельнара не вийшла. Як не відреагувала і на евакуацію машини з двору. Забрати вона її зможе тільки після дозволу слідчих, а його поки немає і найближчим часом не буде.

- Ми не можемо вриватися в її квартиру, щоб опитати. Можемо лише запросити дати свідчення, - відзначили в поліції Львівської області.

Слідчі встановлюють обставини події. Розмови з водієм ще не було.

Львів'яни про Абієву: "Це львівська Зайцева"

Пройшов вже майже тиждень з часу ДТП. Дівчина досі нічого не спробувала пояснити поліції - в відділення вона не прибула. Але в соцмережах ще кілька днів назад проявляла активність. На деяких фото - абревіатура АУЕ. Її можна розшифрувати як арештантська уркаганська єдність - неформальне товариство, яке живе за поняттями злодійського кримінального середовища, тюремними поняттями і пропагує їх серед молоді. Світиться онлайн і тепер, але вже не намагається ділитися своєю думкою, як робила це ще недавно, після події з поліцейськими.

- Несчитая некоторого "мусора" праздники прошли на УРА. Радуйтесь жизнью и не будьте мусором, - писала вона в соцмережах (орфографія автора збережена).

Поведінка водійки викликала справжню бурю в соцмережах - вже не перший день львів'яни обговорюють її персону.

- Виглядає на 50. Не дивно, якщо вживає наркотики, - пишуть користувачі. - Що з губами? Всі вони - на одну особу, що Зайцева, що Ельнара.

- Це львівська Зайцева. І краще не чекати, поки вона зіб'є 10 осіб на тротуарі, - зазначають інші.

Панянка на такі коментарі лише огризається.

"Ну наверное настало время прокоментировать ситуацию: самое главное Мне ПоХ На Вас и Ваше Мнение, ето Вы интересуетесь мной, а не я, жалко мне "мусоров" нет, мне жалко только детей которые болеют, которые живут где война, мне жалко пожилых людей, мам чьи дети не вернулись, и реально людей которые невиновны, но находятся в неволе, на всех остальных Мне ПОХ.Й...Ну а все кто меня ненавидит, делает зло скажу Вам просто Всевышний Нам Всем Судья!!!Шлю Вам Salam, и поцелуев море...Я Звезда и в сердце океан любви, ненависти и злу нет места, я раб Всевышнего, боюсь только Его"

Залишилася без грошей, дайте 10 доларів

Свою сторінку в ВКонтакте дівчина видалила, коли писався цей текст. Мабуть, не витримавши шквалу звинувачень. Сторінку в Інстаграм не видаляла, але закрила. У четвер дівчина опублікувала в Інстаграмі прохання.

- Так сложились обстоятельства, что я осталась без денег, кто меня понимает, если есть возможность, то меня спасут даже 10 долларов, - написала Ельнара.

До речі, дівчина виховує маленьку дочку - на вигляд їй років шість.

Що загрожує?

Йде досудове розслідування, відкрито кримінальне провадження за статтею "погроза або насильство стосовно співробітника правоохоронного органу". Жінці загрожує позбавлення або обмеження волі на строк до п'яти років. Але про підозру їй ще навіть не оголосили.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...