"Мне нечего скрывать": Екс-дружина харківського мільйонера і глави РДА вразила мережу відвертими фото (18+)

Олена стверджує, що продовжує тішити чоловіка видатними частинами свого тіла і не бачить в цьому нічого поганого.

Олена Політуха. Фото: Інстаграм.

На своїй сторінці в Інстаграм Олена Політуха - колишня дружина голови Дергачівської РДА, що на Харківщині, в черговий раз опублікувала відверті фотографії. Нагадаємо, що Олександр Політуха пішов від дружини з дитиною, як тільки дізнався про свою майбутню посаду, пишуть Патріоти України з посиланням на ТТ-инфо.

Ефектна екс-дружина Олександра Політухи Олена не просто активна користувачці соцмереж, куди вона викладає свої відверті фото.

Як виявилося, дівчина - харківська світська левиця. В інтерв'ю вона зізналася, що дуже сильно любить моду і навіть закінчила онлайн-курс московського стиліста, а також розповіла, як чоловік реагує на її еротичні фотографії. "Нормально реагує. Мій чоловік дуже пишається моїм тілом. На фото немає вульгарності, тільки елемент еротики", - заявила Олена.

Як розповіли джерела, знайомі з Оленою, походить вона з інтелігентної родини та закінчила музичну школу, а коли вийшла заміж за Політуху, зникла з поля зору. Олександр, до речі, є найбільшим виробником мила в країні.


Зазнало аварії в 1852 році: У Балтійському морі знайшли затонуле судно XIX століття з дорогим шампанським

субота, 27 липень 2024, 8:30

Польські водолази виявили у Балтійському морі затонулий вітрильник XIX століття, на борту якого було понад 100 запечатаних пляшок шампанського, вина, коштовної мінеральної води та порцеляни. Про це пишуть BBC та Washington Post, передають Патріоти Укра...

"Згідно з нинішньою нормативно-правовою базою": У Міноборони розповіли, чи планується розсилання електронних повісток

субота, 27 липень 2024, 8:22

У Міноборони розповіли, що надсилати електронні повістки чоловікам мобілізаційного віку поки не будуть. Оскільки нині для цього немає юридичних підстав. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в інтерв'ю розповів NV. Наразі...