"Мне нечего скрывать": Екс-дружина харківського мільйонера і глави РДА вразила мережу відвертими фото (18+)

Олена стверджує, що продовжує тішити чоловіка видатними частинами свого тіла і не бачить в цьому нічого поганого.

Олена Політуха. Фото: Інстаграм.

На своїй сторінці в Інстаграм Олена Політуха - колишня дружина голови Дергачівської РДА, що на Харківщині, в черговий раз опублікувала відверті фотографії. Нагадаємо, що Олександр Політуха пішов від дружини з дитиною, як тільки дізнався про свою майбутню посаду, пишуть Патріоти України з посиланням на ТТ-инфо.

Ефектна екс-дружина Олександра Політухи Олена не просто активна користувачці соцмереж, куди вона викладає свої відверті фото.

Як виявилося, дівчина - харківська світська левиця. В інтерв'ю вона зізналася, що дуже сильно любить моду і навіть закінчила онлайн-курс московського стиліста, а також розповіла, як чоловік реагує на її еротичні фотографії. "Нормально реагує. Мій чоловік дуже пишається моїм тілом. На фото немає вульгарності, тільки елемент еротики", - заявила Олена.

Як розповіли джерела, знайомі з Оленою, походить вона з інтелігентної родини та закінчила музичну школу, а коли вийшла заміж за Політуху, зникла з поля зору. Олександр, до речі, є найбільшим виробником мила в країні.


Контрабанда прямувала до США: Українські митники вилучили з посилки артефакти 6-го тисячоліття до нашої ери (фотофакти)

середа, 24 квітень 2024, 7:15

Київські митники знайшли автентичні нуклеуси походженням з північно-західної та західної частин України . Під час митного контролю міжнародного поштового відправлення київські митники вилучили з посилки, яка прямувала до США, три археологічні артефак...

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...