"Мне нельзя. Тебе нельзя. Мы друг друга перестреляем": Мережу підірвало нагородження Аваковим депутатів Ради зброєю

Аваков нагородив зброєю 88 нардепів, однак прізвища їх не називаються.

Аваков нагородив 88 депутатів вогнепальною зброєю. Ілюстрація:tsn.uaУ соціальних мережах викликала резонанс новина про те, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков нагородив 88 депутатів Верховної Ради вогнепальною зброєю. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Депутати нагороджені за час перебування Авакова на посаді міністра за особливі заслуги у захисті конституційних прав і свобод людини і громадянина, зразкове виконання службового та громадянського обов'язку, честь і доблесть, йдеться у відповіді МВС на запит журналістів.

При цьому прізвища депутатів не називаються. Цю інформацію прокоментував відомий блогер під ніком Іван Оберемко на своїй сторінці в Facebook.

"Я вообще сам-то против легалайза оружия (по личным причинам, на самом деле, и если легалайз все-таки случится, то вряд ли буду истерить — разве что вздохну так театрально, типа, эх, ну ладно, х*й с вами), но вот последовательность некоторых персонажей доставляет очень. Доброе утро, ага", - написав блогер.

Він нагадав також недавню публікацію, в якій Арсен Аваков заявляє, що виступає противником дозволу на законодавчому рівні вільного володіння зброєю в Україні.

"Мне нельзя. Тебе нельзя. Мы друг друга перестреляем. Вот Киве можно, он спокойный, он уравновешенный", - коментує допис Оберемка журналіст Віктор Трегубов.

"Киву и от колюще-режущего пластикового ножа нужно подальше держать", - відповідає йому Іван Оберемко.

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...

Дані всіх жінок від 17 до 60 років внесуть до реєстру військовозобов'язаних

четвер, 2 травень 2024, 18:22

В Україні до єдиного реєстру військовозобов'язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок. Далі всю інформацію зіставлятимуть - чи є громадянин призовником, військовозобов'язаним чи резервістом. І якщо особа не має такого статусу, то ці дані вид...