Мочанов віддав свій орден Богдана Хмельницького «кіборгу» (фотофакт)

Волонтер довго не міг перетнутися зі «Спартаком». За той час, що нагорода шукала Героя, Євгену Ареф'єву вже присвоїли свій орден Хмельницького 3-го ступеня, щоправда він його ще поки не отримав.

Орден Богдана Хмельницького. Фото: соцмережі.

Відомий волонтер, гонщик і телеведучий Олексій Мочанов віддав свій орден Богдана Хмельницького 3-го ступеня «кіборгу» Євгену Ареф'єву з позивним «Спартак». Про це розповів волонтер Юрій Бондар на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

«На прохання Олексія Мочанова нарешті добрався до сусідів і передав його орден Богдана Хмельницького 3-го ступеня підлеглому Майка кіборга з позивним Спартак. Зі Спартаком Мочанов, Хоттабич та оператор Дмитро Степанов були в жовтні 2014 року в новому терміналі Донецького аеропорту», - зазначив волонтер.

Олексій Мочанова давно обіцяв віддати свою нагороду в більш гідні і заслужені солдатські руки, точніше офіцерські. «Солдатів і сержантів у нас нагороджують орденом «За Мужність», чомусь, поділивши Мужність на ступені як вермішель, 1, 2 і 3-ю, а молодша нагорода перед Мужністю, судячи з Вікіпедії, взагалі жіночий орден Княгині Ольги, з розуму нагородний відділ зійшов, давно і надовго!)», - констатував Бондар.

Волонтер довго не міг перетнутися зі «Спартаком». За той час, що нагорода шукала Героя, Євгену Ареф'єву вже присвоїли свій орден Хмельницького 3-го ступеня, щоправда він його ще поки не отримав. «Правда в наших традиціях присвоїли, але сам орден не надіслали, в країні з залізом на ордени напряжонка). Тепер Десантник зможе одягнути на форму орден свого бойового побратима, поки не отримає свій номерний. А орден Мочанова залишиться в підрозділі для заохочення Бійця, якого не помітило вище командування і якого Майк зі Спартаком, Грозою і Чайкою вважатимуть гідним такої нагороди», - додав Юрій Бондар.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...