Модний тренд: Мережу підірвала топ-15 знаменитих українок у вишиванках (фото)

Скоро літо - варто поквапитися і придбати собі нову вишиванку!

Зірки, які носять українське вбрання. Фото: ЖЖ.

Українська вишиванка стала визнаним брендом. В етнічних сорочках і сукнях все частіше з'являються зірки світового масштабу. Зірка бурлеску Діта фон Тіз назвала вишиванку своїм найулюбленішим вбранням. Тим часом, цей предмет одягу давно влаштувався в гардеробі українських знаменитостей. Патріоти України з посиланням на Нескучные новости публікують фото відомих українок, які носять незмінний атрибут національного костюма.

Співачка Анастасія Приходько з'явилася на обкладинці весняного номера американського видання Inlove в традиційній українській вишиванці.

Тема випуску називалася "США-Україна: Любов, щастя, надія". "Моя робота в Нью-Йорку", - підписала фото артистка.

Марія Яремчук дуже любить носити вишиванки та стверджує, що вона народилася в цьому вбранні. Співачка ділиться, що саме в такому предметі одягу її душа по-справжньому співає.

Екс-учасниця гурту "Алібі" співачка Анна Завальська носить плаття-вишиванку з елегантним капелюшком.

Гімнастка Лілія Подкопаєва вибрала небесно-блакитне плаття-вишиванку з білим орнаментом.

Українська модель, громадський діяч, голова Міжнародного Фонду культурного співробітництва Влада Литовченко з'являється в світі не тільки в вишиванках, а й в повноцінному українському костюмі.

Ресторатор Маргарита Січкар вибрала чорне плаття-вишиванку з синіми візерунками.

Ольга Сумська часто з'являється в етнічних нарядах. У актриси вже ціла колекція вишиванок, серед яких є і майже музейні експонати.

Співачка Руслана періодично носить вишиванки як в побуті, так і на сцені. Крім того, артистка брала участь у фотосесії в старовинних гуцульських вбраннях.

Співачка Оля Полякова з'явилася в модному образі під час подорожі по Італії. "Навіть до американського Vogue дійшло, що вишиванка це модно! Ну і ми не сперечаємося", - зазначила Суперблондинка.

Телеведуча Маша Єфросиніна носить незвичайну сукню-вишиванку модного сірого кольору.

Співачка Ані Лорак з'явилася в короткій вишиванці під час відпочинку в Ізраїлі. Багато підписчиків в Instagram із захопленням прокоментували наряд співачки, зазначивши, що вона справжня українка. Але знайшлися і ті, кому образ Лорак здався надто відвертим.

Власниця київських бутиків Valentino, Marni, Agent Provocateur, Asthik, видавець української версії Buro 24/7 Ася Мхітарян має колекцію суконь-вишиванок українського дизайнера Віти Кін, плаття якої так сподобалося Діті фон Тіз.

Перша леді України Марина Порошенко з'являється в вишиванках на офіційних і світських подіях. До того ж, вона прикрасила в актуальному вбранні обкладинку модного глянцю.

Співачка Джамала, яка представить Україну на Євробаченні 2016, записала візитку для конкурсу. У деяких епізодах вона позувала в червоній вишиванці.

Співачка Злата Огневич дуже любить вишиванки дизайнера Віти Кін. Артистка стверджує, що навіть під час подорожей її зупиняють зарубіжні модниці і цікавляться, де вона взяла такий стильний наряд.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...