Молодь проти скреп: У Росії школярі запустили челлендж - пишуть на дошці "Путін - крадій"

Революційна ситуація, за визначенням улюбленця комуно-імперців Леніна, це коли низи не бажають жити по-старому, а верхи не можуть. Отже четверта російська революція, можливо, не за горами.

Російські школярі висловили свою думку. Ілюстрація: соцмережі.

Російські школярі і студенти влаштували челлендж після новини з Красноярського краю, де вчитель лаяла десятикласників за фразу "Путін - крадій", яку підлітки написали на дошці. Про це повідомляє російське видання "Сноб", передають Патріоти України.

Челлендж почався в групі "Сталінгулаг" з фотографії з четвертої школи Гусиноозерська в Бурятії. На момент публікації новини, під постом вже більше 2 тисяч лайків, 59 перепостів та 37 тисяч переглядів.

У коментарях виклик прийняли учні з Красноярська, Нижнього Новгорода, Краснодара. Красноярський школяр, наприклад, вирішив пожартувати, написавши "Путін - крадій" в рішенні фізичної задачі.

Поштовхом для акції послужив інцидент, що стався 12 листопада в одній зі шкіл селища Тайожне в РФ. Учень написав на дошці "Путін – крадій". Через це вчитель історії і суспільствознавства Євдокія Семенівна Ковальова насварила підлітків: погрожувала поліцією, охоронцями Путіна і згадувала часи, коли за подібний вчинок могли розстріляти.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...