''Путін - злодій'': Школярів у Росії вчитель залякала розстрілом "за образу президента" (відео)

Хтось написав на дошці у класу фразу, що дуже обурила вчительку Євдокію Ковальову, яка точно голосувала за Путіна.

Євдокія Ковальова погрожувала учням через Путіна. Фото: скріншот з відео.

У російському селищі Тайгове Красноярського краю вчителька школи №20 залякувала учнів розстрілом і погрожувала їм охоронцями президента РФ через кимось написану на дошці фразу "Путін - злодій". Інцидент стався у вівторок, 13 листопада, в "10А" класі, передають Патріоти України.

Зазначається, що жінка, яка влаштувала "розбір польотів" — це вчителька історії Євдокія Ковальова. Одному зі школярів вдалося записати те, що відбувалося, на відео, а також сфотографувати напис, що викликав скандал. Ролик був оприлюднений у соціальній мережі.

"Президент наш, якому "10А" завдав вчора глибоку образу, і за яку за радянських часів був би розстріл... Я з учителями усіма розмовляла з приводу вашого класу і наполягаю на зборах із вашими батьками, тому що скотилися з успішності, не кажучи про поведінку... Ще раз повторюю: якби я тільки пустила в хід ось це все, і викликала поліцію... Це я не стала просто накликати ганьбу на школу. Ще раз кажу: дякуйте, що я не розкрутила цю справу", — сказала вчителька.

"А тим, хто, або тому, хто написав, я раджу: напишіть це слово, запечатайте в конверт і відішліть. Я вам підкажу адресу: Москва, Кремль, Адміністрація президента. Там швиденько вилетять сюди й розберуться. У Путіна охоронці є! Його охороняють. А якийсь учень або учениця "10А" раптом звинувачує його в крадіжці. У вас є докази?" — продовжила обурюватися вона.

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...