Молодого капітана ЗСУ на Полтавщині знайшли мертвим

За попередньою інформацією, чоловік наклав на себе руки під час несення служби.

ЗСУ. Фото: "5 канал"

На Полтавщині поліція виявила тіло 26-річного капітана Збройних сил України з вогнепальним пораненням. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Полтавській області, передають Патріоти України.

Зазначається, що повідомлення про загибель військовослужбовця надійшло до Миргородського відділення Нацполіції 15 січня. На місці події правоохоронці виявили тіло капітана контрактної служби з вогнепальним пораненням, яке, ймовірно, стало причиною його смерті.

За попередньою інформацією, чоловік наклав на себе руки під час несення служби. За цим фактом правоохоронці порушили кримінальну справу за 1 год. 115 ст. Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Зараз проводиться встановлення обставин цього інциденту.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...