Молодого капітана ЗСУ на Полтавщині знайшли мертвим

За попередньою інформацією, чоловік наклав на себе руки під час несення служби.

ЗСУ. Фото: "5 канал"

На Полтавщині поліція виявила тіло 26-річного капітана Збройних сил України з вогнепальним пораненням. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Полтавській області, передають Патріоти України.

Зазначається, що повідомлення про загибель військовослужбовця надійшло до Миргородського відділення Нацполіції 15 січня. На місці події правоохоронці виявили тіло капітана контрактної служби з вогнепальним пораненням, яке, ймовірно, стало причиною його смерті.

За попередньою інформацією, чоловік наклав на себе руки під час несення служби. За цим фактом правоохоронці порушили кримінальну справу за 1 год. 115 ст. Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Зараз проводиться встановлення обставин цього інциденту.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...