Монетизувати контент: Facebook почне платити користувачам гроші за інформацію

Керівництво мережі прийшло до такої ідеї після аналізу даних анкети, де користувачі відповідали на питання про варіанти монетизації за допомогою Facebook.

Facebook почне платити користувачам гроші за інформацію. Фото: talks.su.

Адміністрація соціальної мережі Facebook запропонувала користувачам оцінити ймовірність заробляння написанням постів. За інформацією The Verge, ця пропозиція пов'язана з розробкою нових способів монетизації контенту, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Керівництво мережі прийшло до такої ідеї після аналізу даних анкети, де користувачі відповідали на питання про варіанти монетизації за допомогою Facebook.

В опитуванні брали участь тільки верицифіковані користувачі, відібрані адміністрацією сервісу.

В ході опитування потрібно було вказати на можливість заробітку в мережі за рахунок отримання "чайових" від шанувальників, частки від розміщення в своїх постах реклами певних брендів, організації біржі спонсорів, розміщення кнопки прямих пожертв.

Учасники також висловилися з приводу можливої появи в постах кнопки "Заклик до дії", за допомогою якої можна миттєво купити квитки, оформити підписку і зробити інші подібні дії.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...