Мордор і тільки: У Сибіру до 23 лютого школярів навчають основам розгону цивільних демонстрацій

Великий інтерес серед дітей викликали різної форми шоломи, бронежилети і щит для розгону масових протестів.

У Тинді школярів навчили, як розганяти демонстрації. Фото:http://www.ampravda.ru/

Школярів Тинди навчили користуватися щитом для розгону вуличних демонстрацій. Про це пише видання Амурская правда, інформують Патріоти України.

Великий інтерес викликали різної форми шоломи, бронежилети і щит для розгону масових демонстрацій. У цей день їх зміг приміряти на себе будь-який бажаючий.

"Щит і гумовий кийок діють страхітливо на тих, хто з порушенням закону і порядку проводить несанкціоновані мітинги і демонстрації, - розповів начальник міжмуніципального відділу МВС РФ "Тиндинський" Олексій Русецький. - У Тинді поліцейським брати в руки ці предмети поки не доводилося, подібних акцій в столиці БАМу не відбувається.

Дітям продемонстрували будову легендарного автомата Калашникова, пістолета-кулемета «Кедр», снайперської гвинтівки Драгунова, пістолета Макарова. Школярів цікавили дальність стрільби, модифікація патронів і ефективність зброї.

Поліцейські розповіли, що вміють користуватися будь-якою зброєю. Більше 50-ти співробітників відділу пройшли через гарячі точки в Чеченській Республіці.

Після зустрічі діти з жалем відзначили, що не змогли побачити службових собак, які разом з правоохоронцями несуть службу в Тинді. Поліцейські розповіли, що кінолог знаходиться у відрядженні, тому дана зустріч була не остання і з чотирилапим захисником діти ще обов'язково зустрінуться.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...