"Морози вже адекватні": Синоптик обнадіяла прогнозом погоди

Наталія Діденко розповіла, що арктичний циклон йде на Балкани.

Сильні холоди в Україні відступають. Фото: ЖЖ.

В Україні в наступні дні збережеться холодна погода, проте сильних морозів не передбачається. Про це в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Морози ще щипають, особливо на північному сході, там до -16. І в Карпатах, звичайно, ще тримаються міцні, місцями до -20-22 градусів. Але все ж основна морозна потужна маса відтісняється на свою батьківщину, згортається на північ. Також Арктика полякає ще частину Балкан холодом серйозним. В Україні ще побудуть морози, але явно легші", - розповіла вона.

Діденко зазначила, що холодно буде лише в західних регіонах. "А на решті території вже в межах -6-12, ближче до сходу десь -2-7, а в східних областях, швидше в Донецькій і Луганській, а також в Криму близько 0 - 4 морозу", - зазначила синоптик.

У Києві 9 і 10 січня пройде невеликий сніг. "Морози вже адекватні нашим носам і щокам, вночі до -10, вдень до -6-8 градусів", - підсумувала метеоролог.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...