Москаль у кайданках: Юрій Луценко похвалився вдалою спецоперацією (фото)

Одіозний мер Сколе на Львівщині був спійманий під час отримання 68,7 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Хабарника затримали на Львівщині. Фото: Фейсбук.

Поліція і прокуратура затримали під час спецоперації скандального мера Сколе у Львівській області Володимира Москаля на отриманні хабара. Про це написав генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши відповідний знімок, передають Патріоти України.

"У славному місті Сколе працює мером такий собі В. Москаль. Працює, хоча ще в березні 2018 засуджений на 6,5 років за хабар. Проте, апеляція все переноситься. І В. Москаль продовжує бути мером", - написав він.

Генпрокурор зазначив, що Москаль взявся за неправомірні дії на 68,7 тисяч гривень, щоб не втратити навички. "Але поліція і прокуратура теж не втратила пильність. Москаль знову в кайданках! Попри все, що коїться навколо: Закон і Справедливість", - підсумував Луценко.


Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...