Московські попи влаштували у Києво-Печерській Лаврі виставку зі світлинами Путіна та Кирила (фото)

Виставка була організована у Трапезному Храмі.
Києво-Печерська Лавра. Фото: iPress.ua.

Московська православна церква в Україні влаштувала у Києво-Печерській Лаврі виставку до хрещення Русі з фотографіями президента Росії Володимира Путіна та патріарха Російської православної церкви Кирила. Про це повідомив активіст Олександр Куліковський, який розмістив на своїй сторінці у Facebook фото, джерела походження яких він не вказав, передають Патріоти України.

Чоловік має намір направити відповідні запити до керівника заповідника Олександра Рудника, міністра культури Євгена Нищука та президента України Петра Порошенка. Куліковський впевнений, що розміщення фото Путіна є «пропагандою вбивці та світового терориста». «Їду туди, щоб розібратися в ситуації, прийдеться визивати і поліцію, і СБУ, щоб припинити знущання та наругу цими фото над тимчасово окупованою українською святинею», - зазначив активіст. Виставка була організована у Трапезному Храмі. Пізніше Куліковський повідомив, що, приїхавши до Лаври, не виявив фото з Путнім, лишилося лише декілька фото з патріархом Кирилом. Активіст зазначив, що усі написи на вивісках та плакатах зроблені іноземною мовою.

«Зараз я в Києво-Печерській Лаврі, як і думав, прибрали всі фото путіна, але з розміщенням їх будемо розбиратися вже завтра», - написав активіст після візиту до Лаври.







Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...