"Московський слід": Матіос повідомив, з ким Шеремет зустрічався в Москві напередодні загибелі

Журналіст відвідав в тому числі офіс-центр Москва-City, де засідають квазі-вигнанці режиму Януковича.

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос. Фото: 5channelЖурналіст Павло Шеремет незадовго до загибелі був у Москві, де зустрівся з оточенням убитого опозиційного російського політика Бориса Нємцова й екс-міністром доходів і зборів Олександром Клименком, повідомляють Патріоти України про заяву головного військового прокурора України Анатолія Матіоса в ефірі "5 каналу в понеділок, 25 липня.

За словами прокурора, під час його останньої зустрічі з Шереметом журналіст поділився з ним "сумними" враженнями від поїздки в Москву, яка відбулася за три тижні до цього.

"Він зміг зустрітися з усіма, хто був у близькому оточенні Нємцова. Не хочу робити акценти, але так було, і він про це розповідав", - сказав Матіос.

Крім того, він повідомив: "А також через журналістську діяльність він відвідав так званий офісний центр Москва-City - де всі наші квазі-вигнанці, яких ми обов'язково дістанемо й осудимо - у нього була зустріч з одним із них - екс-міністром доходів і зборів Клименком".

Військовий прокурор також розповів, що за три дні до загибелі Шеремета вони домовилися про поїздку в зону АТО: "Завтра ми повинні були б їхати в зону АТО". При цьому Матіос зазначив, що не ознайомлений із процесом розслідування вбивства журналіста.

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...