"Москва нам так помогает, присылает гуманитарку, какой же это агрессор", Мешканці Сєвєродонецька не вірять у війну з Росією (відео)

Таких, що усвідомлюють масштаби трагедії Донбасу, - одиниці.

СкріншотНе всі жителі українського міста Сєверодонецьк Луганської області вважають Росію країною-агресором. Про це свідчать дані опитування, проведеного журналістами місцевого інформаційно-політичного порталу "Ірта FAX", повідомляють Патріоти України.

Так, журналісти запитали 16 респондентів, що б вони сказали на судовому засіданні у справі "Україна проти Росії", яке слухається в Шевченківському районному суді столиці з 9 вересня 2015 року.

Відзначимо, що деякі жителі вирішили промовчати, посилаючись на "такий час" і "таку країну". У той же час інші підкреслили, що не мають причин вважати Росію агресором. Окремі сєверодончани вважають, що немає ніяких прямих доказів агресії Росії проти України, а "робити висновки на основі повідомлень по телебаченню" вони не хочуть.

Також опитані повідомили, що у них є родичі в РФ і відмовитися від них через політику вони не готові. Один з місцевих жителів і зовсім заявив, що Росія допомагає жителям Донбасу, проти яких "Україна веде агресивну політику".

У той же час є в Сєвєродонецьку люди, які визнають Росію країною-агресором. За їх словами, РФ поставляє сепаратистам зброю і боєприпаси. "Якби не Росія, у нас не було б зараз того, що діється", - зазначив один з респондентів.

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...

"Людина змінилась": Стаховський сказав, що думає про Усика і його позицію щодо України

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:59

Боксер Олександр Усик дуже змінився за роки повномасштабної війни та розкрився як справжній патріот України. Таку думку в інтерв'ю "РБК-Україна" висловив легендарний екс-тенісист Сергій Стаховський, який зараз захищає нашу країну на фронті, передають ...