Москва наривається на проблеми: Вертольоти РФ вторглися у повітряний простір Польщі

Три російські вертольоти побачив лісник на кордоні між Калінінградською областю та Вармінсько-Мазурським воєводством.

Ілюстрація:espreso.tv

Польські ЗМІ стверджують, що мають у своєму розпорядженні інформацію безпосередньо від свідка - польського лісника. Він запевняє, що російські вертольоти порушили повітряний простір Польщі. про це пише Польське радіо, інформують Патріоти України.

Так, за інформацією лісничого, вертольоти ВКС РФ пролетіли над кордоном, що розділяє Калінінградську область і Вармінсько-Мазурське воєводство. Далі вони залетіли на кілька кілометрів углиб Польщі.

Лісник каже, що російських вертольотів було три.

"Вони пролетіли тоді, коли я якраз був у лісі. Над моєю головою пронеслися три вертольоти, так би мовити, в повній бойовій готовності. Вертольоти летіли низько над деревами, з боку російського кордону. Були видно їх розпізнавальні знаки", - поділився лісник.

За його словами, вторгнення було недовгим, і російські вертольоти швидко полетіли. Польська влада інцидент офіційно поки ніяк не прокоментувала.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...