"Москва, спаленная пожаром...": В мережу виклали шокуючі кадри (фото, відео)

Під час пожежі на складі по вул. Амурській, б. 1, корп. 9 загинули семеро пожежників, які були задіяні в її гасінні.

В Москві горіло складське приміщення. Фото: РИА Новости.

В інтернеті з'явилися фотознімки великої смертельної пожежі, що сталася напередодні ввечері в складському приміщенні в районі Гольяново на сході Москви. Зокрема, фото були опубліковані російськими ЗМІ, кореспонденти яких побували на місці пожежі, повідомляють Патріоти України.

Варто підкреслити, що площа пожежі, за даними ЗМІ, склала близько 4 тис. кв. м. Під час гасіння пожежі було втрачено зв'язок відразу з 8 рятувальниками. Мер Москви Сергій Собянін підтвердив трагічний випадок під час гасіння пожежі.

На місце НП прибуло керівництво російського МНС. За інформацією агентства РИА Новости, наслідки пожежі планується ліквідувати в найближчі години. В даний момент рятувальники проводять проливку будівлі.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...