"Моторола - дид захарченка, бабка которого сидела в концлагере Рейкьявика?": У мережі висміяли акцію "Безсмертний полк" в Донецьку (фото)

Ватажок бойовиків Захарченко замість портрета ветерана Другої світової виніс фото терориста Павлова на прізвисько "Моторола", а один з його прихильників ніс поруч зображення Михайла Толстих, відомого як "Гіві".

Чи зрозумів Захарченко, що відбувається навколо нього, невідомо. Фото:соцмережіУ вівторок, 9 травня, в окупованому Донецьку пройшла акція "Безсмертний полк", суть якої полягає в марші з табличками, на яких зображені радянські військові, які брали участь у Другій світовій війні. Про це пише Новое время, передають Патріоти України.

Дану ініціативу вперше в 2011 році запропонували томські журналісти, які відзначили, що з часом в параді Перемоги бере участь все менше ветеранів, і запропонували під час заходів 9 травня нести їх портрети.

Втім, через якийсь час дана акція була взята на озброєння Кремлем і швидко перетворилася в черговий прояв пропаганди. При цьому в проросійській терористичній організації "ДНР" її зрозуміли по-своєму.

Так, в Донецьку ватажок бойовиків Олександр Захарченко замість портрета ветерана Другої світової виніс фото терориста Арсена Павлова на прізвисько "Моторола", а один з його прихильників ніс поруч зображення Михайла Толстих, відомого як "Гіві".

У свою чергу користувачі соцмереж на такі хитрощі "кремлівської маріонетки" відреагували лише насмішками.

Як відомо, терорист "ДНР" Моторола був підірваний в ліфті будинку, а його соратника Гіві підірвали у власному кабінеті. Обидва бойовики були ліквідовані в окупованому Донецьку.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...