Моторошне ДТП на Львівщині: авто згоріло вщент (фотофакти)

Винуватцем інциденту став 22-річний водій легковика, який під час повороту ліворуч не надав перевагу в русі маршрутці.

Фото: прес-служба патрульної поліції Львова

У Львові легковий автомобіль Opel зіткнувся з маршруткою №25. В результаті легковик згорів дотла разом з документами. Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Львова, аварія сталася на вулиці Стрийській увечері 24 червня, передають Патріоти України.

У момент зіткнення ні в маршрутці, ні в Opel не було пасажирів. Водії сильно не постраждали і відмовилися від госпіталізації.

Як встановили правоохоронці, винуватцем ДТП став 22-річний водій легковика, який під час повороту ліворуч не надав перевагу в русі маршрутці. Внаслідок зіткнення маршрутне таксі відкинуло і воно влетіло у гараж, а легкова машина згоріла.

Поліція склала протокол за статтею 124 на водія Opel.

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...