Моторошні кадри: Журналісти розповіли, як в Росії "вибивають" борги (відео)

Звертатися в поліцію не має сенсу, оскільки там навіть не приймають заяву, посилаючись на те, що "дзвінки з погрозами не тягнуть на кримінальну справу".

Російські колектори не гребують ніякими "методами" в роботі. Скріншот.

Російські журналісти опублікували репортаж про нелюдські методи, якими користуються колектори в Росії, щоб вибити з людей борги. Сюжет опублікований на сайті видання "Настоящее время", повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За даними ЗМІ, в Свердловській області колектори розбили вікно у квартирі вагітної жінки і погрожують їй підпалом. У Челябінську кредитори прострелили плече одного з боржників, а в Тюмені дзвінками паралізували роботу СНІД центру.

Як пишуть журналісти, в більшості випадку поліція навіть не приймає заяву, посилаючись на те, що "дзвінки з погрозами не тягнуть на кримінальну справу".

Телевізійні уроки дипломатії

середа, 15 травень 2024, 20:00

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. . Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. . Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипл...

Спадок Фіцо: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні. Результати виявились шокуючими

середа, 15 травень 2024, 19:30

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...