Моторошні реалії "наддержави": Пенсіонер в РФ зарізав чоловіка ... за 30 рублів копійками

Злочинець визнав свою провину в умисному вбивстві. Згідно із законом йому загрожує до 15 років тюремного ув'язнення.

Пенсіонер в РФ зарізав чоловіка ... за 30 рублів копійками. Фото: estiva.ru

На території омського Центру соціальної адаптації в результаті сварки з образами і внасллідок дріб'язкової крадіжки 30 рублів сталося жорстоке вбивство. Як передають ЗМІ, три металеві монети в 10 рублів кожна були втрачені 70-річним Михайлом Гадуковічем. Там же, на ганку будівлі, стояв 53-річний Олександр Губерт, який їх швидко підібрав і віддавати потім відмовився. Також він звинуватив пенсіонера в передачі відомостей, що стосуються інших постояльців адміністрації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У наступні дві години чоловіки неодноразово починали бійки, що супроводжувалися словесними суперечками. Щоразу охороні доводилося їх розбороняти.

Зрештою Гадуковіч почав погрожувати Губерту ножем. Той почав тікати від озброєного нападника, проте незабаром впав на спину. Тоді Гадуковіч підскочив до свого кривдника і вдарив його ножем прямо в серце, після чого спробував зникнути з місця злочину.

За словами старшого слідчого СКР в Кіровському окрузі міста Світлани Клішиної, Гадуковіч визнав свою провину в умисному вбивстві. Згідно із законом йому загрожує до 15 років тюремного ув'язнення.

Варто відзначити, що це не перша судимість чоловіки. До цього інциденту його судили за жорстоке побиття громадянина, в результаті якого той помер.

Також слідчих цікавить, як один з постояльців з кримінальним минулим вільно ходив по центру з ножем в кишені. Всі деталі смертельної події встановлюють службовці поліції.

У Німеччині жорстоко побили переможця Ліги Європи-2022

вівторок, 30 квітень 2024, 23:43

Півзахисник Герти, яка виступає у другій Бундеслізі, Аймен Баркок був побитий в одному із нічних клубів Берліна. Про це пише Bild, передають Патріоти України. Повідомляється, що інцидент відбувся в неділю близько 4:30 ранку. Невідомі побили Аймена по о...

На Волині 19-річна мама отримала підозру за те, що заморила голодом власну дитину

вівторок, 30 квітень 2024, 22:55

На Волині через умисні дії матері немовля не прожило і двох місяців. ЇЇ підозрюють у тому, що заморила дитину голодом. Про це повідомляє прокуратура Волині, передають Патріоти України. «За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокурат...