"Можем повторить"? На параді в Тулі сиділи скалічені найманці, що воювали на Донбасі (фотофакт)

Інваліди з "республік", які воювали за Путіна на українській території спостерігали за парадом в інвалідних колясках.

У Тулі на параді були присутніми найманці, що воювали за "Л/ДНР". Фото:http://www.newstula.ru/

На параді в Тулі були присутні чоловіки, які воювали на Донбасі на стороні "ДНР" і "ЛНР". За даними місцевого видання Тульские новости, зараз вони проходять курс реабілітації, зазначають Патріоти України.

Раніше Головне управління розвідки Міноборони України повідомило про чергові втрати РФ на сході України. Так, була зафіксована загибель військовослужбовців так званого 1-го армійського корпусу окупаційних військ РФ.

"7 травня в морг першої міської лікарні Макіївки доставлені троє загиблих, а в лікарняне відділення - шість поранених військовослужбовців 1 окремого батальйону спеціального призначення (Донецьк) 1 АК ЗС РФ", - повідомили розвідники.

Побито рекорди: У Києві квітень став одним з найтепліших за останні 144 роки

середа, 1 травень 2024, 17:38

Середньомісячна температура повітря у квітні у столиці України склала 12,8 °С. Це вище кліматичної норми на 2,8 °С. Про це повідомляє Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського, передають Патріоти України. "За даними спостережень мет...

Замість живої людини - аватар: У МЗС незвична ШІ-представниця (відео)

середа, 1 травень 2024, 16:56

Міністерство закордонних справ України вперше в історії створило з використанням технологій штучного інтелекту цифрову особу, яка офіційно коментуватиме консульську інформацію для ЗМІ. Про це повідомляє прессслужба відомства, передають Патріоти України...