Фашисти так знущалися із полонених: У РФ дітей у літньому одязі змусили репетирувати на морозі парад Перемоги (фото)

Дорослі, які "приймали парад", на відміну від малечі, були одягнуті тепло.

Нещасних дітей змусили марширувати у літньому одязі. Фото: соцмережі.

У російському місті Єкатеринбурзі пройшла репетиція параду, присвяченого Дню Перемоги 9 травня, передають Патріоти України.

Незважаючи на сніг і мінусову температуру, у репетиціях брали участь молоді курсантки і діти в легкому одязі. На фото, що публікуються в російських ЗМІ видно, як діти марширують під снігом в спідницях, блузах і пілотках, а також стоять в строю дітей в імпровізованих смугастих футболках і беретах.
При цьому «приймаючі» парад дорослі стоять у верхньому одязі. У прес-службі Центрального військового округу зазначають: «Сніг і заморозки не вплинули на проведення тренування пішої колони параду Перемоги, яка відбулася на головній площі Єкатеринбурга. Наступне тренування, яка заплановане на вечір середи, в якому візьме участь військова техніка, відбудеться також за будь-якої погоди». Нагадаємо, що 24 квітня в Єкатеринбурзі випала половина місячної норми опадів у вигляді снігу.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...