Додон ближчий, ніж Дімон: Президент Молдови поїхав на парад до Путіна в Москву, у мережі кепкують (фото)

Ігор Додон став єдиним іноземним гостем у Москві під час параду перемоги на Красній площі.

Додон і Путін у Москві під час параду перемоги. Фото:http://www.segodnya.ua/

Президент Молдови Ігор Додон святкує 9 травня в Москві, куди його запросив президент Росії Володимир Путін. Про це пише видання NewsMaker, передають Патріоти України.

Після завершення параду глави двох держав поклали вінок до Могили Невідомого Солдата біля Кремлівської стіни.

Видання відзначає, що президент Молдови вперше за 15 років бере участь в параді Перемоги в Москві. Разом з Додоном на Червоній площі були присутні його дружина Галина і один із синів. Також святковий захід відвідав радник президента з питань зовнішньої політики і посол Молдови в Росії Андрій Негуца.

Під час параду Ігор Додон стояв праворуч від Володимира Путіна. Це стало приводом для іронічних зауважень і жартів у соцмережах про те, що Додон став Путіну ближчим, ніж прем'єр-міністр Дмитро Медведєв, адже Медведєв стояв трохи далі.

До речі, через візит Додона до Москви у Молдові змінився графік святкувань Дня Перемоги. Зокрема, урочистий концерт, який відбувається під патронатом президента, пройшов ще 7 травня.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...