"Можем и повторить": Москвичі образились за безвіз для українців і погрожують показати, як до них треба ставитись (відео)

Пересічні росіяни вважають, що вирішення питання про безвізовий режим для РФ залежить тільки від Кремля.

"Можем и повторить". Скриншот.

Більшість жителів Москви з образою і навіть деякою заздрістю ставляться до рішення Євросоюзу надати громадянам України безвізовий режим. Про це свідчить опитування, проведене на вулицях російської столиці журналістом Сашею Сотником для Sotnik-TV, передають Патріоти України.

У відповідь на питання "Чи прикро вам, що українці тепер можуть їздити до країн ЄС без віз, а ви - ні", москвичі визнали, що - "Так, прикро".

"Дуже прикро. Це несправедливість глобальна", - вважає один з респондентів. За його словами, в питанні скасування віз для росіян все залежить від людей в "червоній будівлі" на Красній площі.

Деякі респонденти заявили, що для подорожей їм "вистачає і Росії". "Ні, не образливо. Нам своєї країни вистачає. Може, це навіть добре", - каже москвичка.

Ще один чоловік вважає, що росіяни більше заслуговують безвізового режиму, а для зміни ситуації можна і повоювати. "Потрібно показати, як треба ставитися. До нас так ставляться, що росіяни такі погані... Цілком можемо повторити (російське пропагандистське гасло до 9 травня. - Ред)", - заявив він.

При цьому лише один з опитаних привітав громадян України та Грузії з "безвізовим зближенням" з Європою.

"Я взагалі-то люблю і українців і грузин. Вважаю те, що, незважаючи на нинішній стан справ, вони були і залишаються нашими важливими партнерами і друзями. Якщо народ так виявив, значить, його потрібно привітати від щирого серця", - заявив хлопець .

Мобілізація триває: У яких випадках повістка може вважатися недійсною і чи можна відмовитися від неї

вівторок, 19 березень 2024, 6:22

В Україні повістка, яка не заповнена правильно, може бути визнана недійсною. Проте юристи зазначають: незначна помилка не є поважною причиною відмови від отримання повістки чи неприбуття до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки ...

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...