"Можу тут допомогти Україні набагато більше": чиновниця з Мінфіну пішла воювати у зону АТО (відео)

Оксана Якубова служить заступником командира батальйону.

Скрін відео

Співробітниця з Міністерства фінансів Оксана Якубова ще під час першої хвилі мобілізації пішла воювати на Донбас. Про це йдеться в інтерв'ю Військового телебачення України, що опублікували на YouTube, інформують Патріоти України.

У зоні АТО жінка служить заступником командира батальйону.

"Я вирішила, що залишуся тут до завершення особливого періоду. Підписала контракт, але з умовою, щоб бути в підрозділах у зоні бойових дій", - розповіла чиновниця.

"Я маю хорошу роботу в цивільному житті. У мене немає ніяких грошових чи домашніх проблем. У мене хороша сім'я... У мене є все. Але зараз така ситуація, що я вважаю, що можу тут допомогти Україні набагато більше", - додала вона.

Також Якубова дала рекомендації жінкам, які також планують вирушити в зону АТО як воїни або медики.

"Треба розуміти одне: тут немає душової кабінки, санвузлів... Тут не треба нити... Не можна вимагати до себе якогось іншого ставлення, тому що ти жінка", - зазначила вона.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...