Мрія скрепів здійснилася: На Росії випустили найправославніший в світі смартфон (фото)

Православний смартфон покритий сусальним золотом і коштує 1,5 мільйона рублів.

Смартфон "Спаси и сохрани". Фото: прес-служба Gresso.

Росіянам презентували новий смартфон, який виконаний у православному стилі й попередньо оцінений у 1,5 мільйони рублів. У компанії-виробника девайса заявили, що такий телефон можна буде придбати тільки за попереднім замовленням, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання АН.

В описі до продукту сказано, що на тильній стороні смартфона вигравіруваний православний хрест зі словами "Спаси і збережи". Планується випустити дві моделі цього гаджета, перша версія буде мати золоті кнопки, а друга - діамантові.

"Мрія російських віруючих" була анонсована ще у 2016 році, проте критики зустріли подібну інновацію прохолодно і не вірили у комерційний успіх. Однак смартфон буде випущений у 200 примірниках, а судячи із комплектації, де встановлена записна книжка із телефонами фракцій, комітетів нижньої палати парламенту, а також телефонними номерами кожного із 450 російських депутатів він буде розрахований на російських політиків.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...