Музичні тортури: У Підмосков'ї школярів цілий день змусили слухати пісні Кіркорова

"Шлягери" скандально відомого співака 30 квітня, в день його ювілею, передавали на перервах по гучномовному зв'язку у школі.

Філіп Кіркоров. Фото:http://mykniga.com.ua/Нещодавно учні школи в Деденеві Дмитрівського району (РФ) були змушені прослухати майже півторагодинну радіопередачу про життя та творчість російського співака Філіпа Кіркорова. Креатив не оцінили – через бурю протестів трансляцію були змушені перервати, не довівши до кінця. Про це пише Підмосков'я сьогодні, інформують Патріоти України.

"Будь, что будет – с обрыва в омут лечу", "Единственная", "Я не пью, не курю, милых дам я люблю", "Зайка моя" та інші "шлягери" Філіпа Кіркорова весь день 30 квітня, в його ювілей, передавали на перервах по гучномовному зв'язку в школі. Пісні чергувалися з розповіддю про життя короля російської естради, зачитані дзвінкими дитячими голосами.

Багато батьків не підтримали вивчення образу поп-короля в навчальному закладі, вони вважають, що в школі дітям потрібно прищеплювати інші цінності. Своє обурення вони виплеснули у численних дзвінках до адміністрації школи.

В результаті передачу перервали, не протранслювавши до кінця. З директором школи журналістам зв'язатися не вдалося, оскільки вона перебуває на лікарняному. Але, за словами батьків, педагог вже вибачилася перед ними.

У Держдумі визнали подібну ініціативу злочинною. "У школі краще вивчати класику, основу основ. Не треба бити дітей по їхніх смаках та уподобаннях, це злочинно", - сказав заступник голови комітету Держдуми з освіти і науки Борис Чернишов.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...