"Ми бачимо достатню кількість дурнів з РФ, які думають, що зможуть розкачати ситуацію" - Аваков про безпеку під час "Євробачення" (відео)

Міністр МВС додав, що правоохоронці не допустять провокацій під час проведення конкурсу у Києві та будуть використовувати і профілактичний, і силовий методи за необхідності.

Арсен Аваков. Фото:РБК-Украина

Силові структури не бачать загроз під час Євробачення в Україні, але є багато дурнів з Росії, які хочуть розкачати ситуацію. Про це заявив глава МВС Арсен Аваков, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу МВС.

"Ми бачимо достатню кількість дурнів… і дурнів з Росії, які думають, що зможуть розкачати ситуацію," – сказав міністр внутрішніх справ.

Арсен Аваков додав, що правоохоронці не допустять цього та будуть використовувати і профілактичний, і силовий методи за необхідності.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...