"Ми не думали, що за цими ідіотами стоїть реальна сила": Активіст з Луганська згадав про початок "Новоросії" (відео)

"Путіна на Донбас покликали алкоголіки", - впевнений він.

Скрін відео

Перші адепти "Новоросії" в Луганську виглядали відверто смішними алкоголіками і не викликали побоювань. Про це розповів активіст луганського "Автомайдану" Олег Філіппов в інтерв'ю Online.ua, інформують Патріоти України.

"Дотепно було бачити обличчя киян, коли ми їх на СБУ привели, а там зі сцени віщають: "Для оборони просимо зібратися всіх тверезих біля входу".

За словами Філіппова, коли знімальна група приїхала до захопленої будівлі СБУ, "а алкаші під шумок вивозять матеріали з будівництва, за будівлею СБУ".

"Ми не те що ставилися до цього з посмішкою... Але не думали, що за цими ідіотами стоїть реальна сила. Ну, правда - там без сліз не глянеш! Не могли повірити, що це може вийти на державний рівень - просто лепрозорій якийсь!" - пригадав він.

Також луганчанин розповів про п'яну жінку на ганку захопленої будівлі ОДА. "Тітка буха каже в мікрофон на ганку захопленої ОДА: "Я не хочу думати про майбутнє!" - зазначив Філіппов.


За його словами, цей вислів можна спокійно зробити девізом "Новоросії" "та на граніті висікти".

"Або ось мадам віщає: "Фашисти хочуть нас вакцинувати. Вони вже вакцину завезли! Не давайте своїх дітей вакцинувати! Вони сказали: "Мужиків всіх знищити, шахти всі закрити, жінок всіх на польові роботи!" - пригадав він.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...