"Ми не думали, що за цими ідіотами стоїть реальна сила": Активіст з Луганська згадав про початок "Новоросії" (відео)

"Путіна на Донбас покликали алкоголіки", - впевнений він.

Скрін відео

Перші адепти "Новоросії" в Луганську виглядали відверто смішними алкоголіками і не викликали побоювань. Про це розповів активіст луганського "Автомайдану" Олег Філіппов в інтерв'ю Online.ua, інформують Патріоти України.

"Дотепно було бачити обличчя киян, коли ми їх на СБУ привели, а там зі сцени віщають: "Для оборони просимо зібратися всіх тверезих біля входу".

За словами Філіппова, коли знімальна група приїхала до захопленої будівлі СБУ, "а алкаші під шумок вивозять матеріали з будівництва, за будівлею СБУ".

"Ми не те що ставилися до цього з посмішкою... Але не думали, що за цими ідіотами стоїть реальна сила. Ну, правда - там без сліз не глянеш! Не могли повірити, що це може вийти на державний рівень - просто лепрозорій якийсь!" - пригадав він.

Також луганчанин розповів про п'яну жінку на ганку захопленої будівлі ОДА. "Тітка буха каже в мікрофон на ганку захопленої ОДА: "Я не хочу думати про майбутнє!" - зазначив Філіппов.


За його словами, цей вислів можна спокійно зробити девізом "Новоросії" "та на граніті висікти".

"Або ось мадам віщає: "Фашисти хочуть нас вакцинувати. Вони вже вакцину завезли! Не давайте своїх дітей вакцинувати! Вони сказали: "Мужиків всіх знищити, шахти всі закрити, жінок всіх на польові роботи!" - пригадав він.


"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...