Ми не втримаємо ЗСУ: В "ДНР" поскаржилися на тяжке становище

Ходаковський хоче дочекатися хоч якогось логічного завершення конфлікту? Логічне завершення буде тільки одне: єдина Україна, а для любителів Мордора - ... Ну, про це потім.

Один з лідерів бойовиків Олександр Ходаковський. Фото: joinfo.uaОдин з лідерів підконтрольних РФ бойовиків Олександр Ходаковський впевнений, що в разі реального бажання української влади звільнити окуповані території у бойовиків немає ніяких шансів, пишуть Патріоти України з посиланням на повідомлення в Остров.

«Так, якщо противник збере сили, даване на нас, то ми, своїми рідкими ланцюжками вже виснажених людей, ми не втримаємо цього противника, це зрозуміло», - заявив він.

При цьому він зазначив, «близько 40% бійців на передовій, в тому числі і офіцерів і середнього командного складу - це люди, які прийшли з тих територій, які на сьогоднішній день під контролем ЗСУ. Близько 40% людей, яким просто нікуди йти».

«...Коли ми аналізуємо ситуацію, оцінюємо її і станом психологічної втоми, і фізичної стомленості бійців, які знаходяться на передовій, зрозуміло, що ми розуміємо, що там досить вже критична ситуація. Мені доповіді такі,.. що люди навіть не встигають зняти взуття, для того щоб на ногах розійшлася набряклість. Щоб ноги прийшли в себе, в нормальний стан. Люди в черевиках, не знімаючи їх, тижнями проводять час в окопах. Тим більше що погода у нас нестабільна, може піти дощ, намочити людей, потім холодна ніч, будь ласка, - будь-які типи захворювань. Люди там здоров'я не набувають на передовій... Залишається тільки сподіватися на те, що там не почнеться загострення і наших ресурсів і терпіння наших бійців, які захищають цю республіку, вистачить на те, щоб ми в кінці кінців дотягли до якогось логічного завершення цього військового конфлікту», - поскаржився один з лідерів підконтрольних РФ бойовиків.

Скрепи, вони такі: У Росії депутат жорстоко побив дружину - згодом вона померла

середа, 8 травень 2024, 17:22

У лютому 2024 року московський муніципальний депутат від партії "Єдина Росія" Валерій Дьомін жорстоко побив свою дружину – Анастасію, яка також є депутаткою від тієї ж путінської партії. Тоді жінка потрапила до лікарні із забоями. Дьомін був дуже розсе...

Мобілізація ув‘язнених в Україні: У парламенті розповіли, як це відбуватиметься

середа, 8 травень 2024, 16:23

У Верховній раді прийняли у другому читанні законопроєкт №11079-1 про добровільну мобілізацію ув‘язнених. Окрім осіб, що вчинили умисні вбивства, ґвалтівників і педофілів, до лав ЗСУ не зможуть вступити корупціонери, ті, хто вчинив злочини проти основ ...