"Ми ніколи такого не бачили": Українці приголомшили суддів конкурсу талантів у США неймовірним номером (відео)

Номер "The Escape" ( "Втеча") отримав чотири "Так" від журі 13-го сезону "America's Got Talent".

Номер українців вразив американських глядачів. Фото: скріншот з відео.

Українська команда підкорила відоме американське талант-шоу "America`s Got Talent" своїм номером з використанням сучасних візуальних технологій. Відео номера опубліковано на Facebook сторінці "Зроблено в Україні", передають Патріоти України.

Номер "The Escape" ( "Втеча") отримав чотири "Так" від журі 13-го сезону "America's Got Talent" і пройшов у наступний етап конкурсу. Випуск шоу з номером вийшов в ефірі телеканалу NBC 12 червня 2018.

Зазначається, що над номером працювали команди Front Pictures, Red Rabbit Entertainment (хореограф Костянтин Томільченко і режисер Олександр Братковський) і компанія PROFI LTD. "Це один з найбільш неймовірних виступів, який я коли-небудь бачила. Мені дуже-дуже сподобалося!" - сказала супермодель і член журі конкурсу Хайді Клум.

"Захоплююче бачити речі, які ми насправді ніколи раніше не бачили. Це як подорож у майбутнє. Це було досконало", - додав продюсер шоу і один з журі Саймон Коуелл.

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...

Дружина Луніна зізналася, що переживає українець на вулицях в Іспанії

вівторок, 30 квітень 2024, 21:32

Анастасія, дружина голкіпера Реала Андрія Луніна, розповіла про ставлення іспанців до футболіста, передають Патріоти України. За словами дівчини, українця стали більше впізнавати після того, як Лунін відмінно зіграв проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіоні...