"Ми варті найкращого": Надія Савченко привітала українців з Новим роком

Українська льотчиця вірить і сподівається, що в Україні все обов'язково буде краще.

Надія Савченко привітала українців з новим Роком. Ілюстрація:http://uainfo.org/

Народний депутат України від фракції "Батьківщина", член Постійної делегації України в ПАРЄ Надія Савченко, яку судять в Росії по сфабрикованій кримінальній справі, привітала українців з новорічними святами. Листівку, підписану льотчицею, опублікував у Twitter адвокат Микола Полозов, передають Патріоти України.

"Українці, у нас бували важкі свята, але з гіркотою веселі! Ми вміємо не падати духом і кепкувати навіть над смертю. Воля дорожча за життя! Україна дорожча за все на світі! Ми, українці, варті найкращого!

Ми заслуговуємо на гідне і вільне життя. І в нас обов'язково все буде краще, ніж є! З вірою в серці! Вітаю вас із зимовими святами!", - написала Савченко.

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...