"Ми з цією компанією просто гуляємо": Підлітки пояснили, чому не захистили школярок від агресивної банди у Чернігові (відео)

Під час ефіру телеведучий поцікавився у хлопців,чому вони не пішли проти всіх і не захистили дівчат від побиття. Хлопці зазначили, що били їх через те, що вони нібито вкрали речі.

Скрін відео

Юнаки, які стали свідками жорстокого побиття дівчат бандою чернігівських школярів, не заступилися за них, адже вони з ними "просто гуляють". Таку думку висловили кілька учасників банди під час телепередачі "Говорить Україна" на телеканалі "Україна", зазначають Патріоти України.

Під час ефіру телеведучий поцікавився у них чому вони не пішли проти всіх і не захистили дівчат. Хлопці зазначили, що били їх через те, що вони нібито вкрали речі.

"Послухайте. Вам сказали: "Ось вона вкрала". Ви одразу у свої 15-16 років маєте задатися питанням: "А де докази?". І якщо ці докази є, постарайтесь поставити себе на місце тієїї людини, яку звинувачують. Ви теж у будь-який момент можете опинитися на місці цієї людини, якщо ви приймаєте правила цієї гри. Натовп не розбирається. Ви повинні завжди про це знати. Я розумію, що вас зробили б відлюдниками, "білими воронами". Але послухайте. Давайте уявимо ситуацію, якби на місці Ані чи Поліни була ваша мама…" – зазначив журналіст.

"За маму вбив би", – сказав один з юнаків.

"От, не дай Боже, така буде ситуація. Зустрічається група дорослих відморожених чи підлітків, яким попадається ваша мама. І деякі з них просто стоять і знімають на камеру, не захищають, тому що вони теж бояться бути відлюдниками. Ви розумієте, наскільки це все жахливо?" – поцікавився ведучий.

"Ви розумієте, мама – це рідна душа, а ця компанія й дівчата… Ми з ними гуляємо", – висловився один із хлопців.

"А якби це була не мама, а ваша дівчина? Ну як так? Ну як це дивитися, як принижують людину? Ви ж не хочете, щоб вас ображали?" – продовжив ведучий.

"Цього ніхто не хоче", – зазначив юнак.

"А ви пішли захистити Поліну від Жені?" – поцікавився ведучий.

"Ми – ні, тому що пішли рятувати інші хлопці. Стоїть натовп, 40 осіб, і що, всі 40 осіб побіжать, візьмуть Женю на руки?" – зазначив один із юнаків.

Мінус майже 20 тис. посад: В Україні почнуться масові скорочення - ось хто потрапить під удар

вівторок, 19 березень 2024, 8:05

В Україні з 1 квітня 2024 року відбудеться скорочення вакантних штатних посад у системі державних органів влади. Планується. що скорочення торкнеться 19,3 тисячі посад. Про це йдеться на сайті Міністерства фінансів України, передають Патріоти України. ...

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...