Зайнялася посеред вулиці: У Чернігові вщент згоріла маршрутка (фото)

На щастя, пасажири та водій не постраждали.

Фото:прес-служба ДСНС у Чернігівській області

У середу, 8 серпня, у Чернігові просто посеред вулиці загорілася маршрутка. Це сталось на одній із найбільш жвавих доріг міста. Про це повідомили у прес-службі ДСНС у Чернігівській області, зазначають Патріоти України.

Пасажирів у салоні на той момент не було, оскільки водій маршрутки встиг вчасно відчинити двері та випустити людей. Тому ніхто не постраждав.

Потім водій сам намагався загасити вогонь. Коли ж зрозумів, що його зусиль недостатньо, – викликав рятувальників. На місце прибули одразу два пожежні підрозділи. Вогнеборці швидко ліквідували вогонь. Але на той момент полум'я вже фактично повністю знищило салон маршрутки.

"Наразі причина пожежі та збитки встановлюються. Одна із версій – це коротке замкнення електромережі маршрутного таксі. У маршрутному таксі, за попередніми даними, їхали близько 20-ти пасажирів, ніхто з пасажирів не постраждав", – зазначив речник ДСНС у Чернігівській області Олександр Івченко.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...